Docenttraining

Afspraak plannen

Investeer in jouw leerlingen

Voel je je soms machteloos als een leerling worstelt met depressie? Weet je niet altijd hoe je het beste kunt omgaan met leerlingen met ADHD? Maak je je zorgen over hoe social media & AI de mentale gezondheid van jouw leerlingen beïnvloeden? Ik begrijp dat het uitdagend kan zijn om deze onderwerpen aan te gaan in de klas. Daarom bied ik speciaal ontworpen docenttrainingen om jou te helpen met deze vraagstukken en een positieve impact te maken op het leven van je leerlingen. Mijn trainingen zijn gericht op het vergroten van het bewustzijn van docenten over deze belangrijke onderwerpen, zodat zij beter kunnen inspelen op de behoeften van hun leerlingen. Het creëren van een positieve en ondersteunende leeromgeving.

Live&Love - gastlessen, docenttrainingen en ouderavonden

Mijn docenttraining omvat:

N

Diepgaande Kennis: Leer over de meest recente inzichten en ontwikkelingen op het gebied van depressie, ADHD, social media & AI, alcohol, en voeding en beweging.

N

Praktische Tips: Ontvang concrete tools om jouw leerlingen te ondersteunen en een positieve leeromgeving te bevorderen.

N

Interactieve Sessies: Neem deel aan boeiende workshops en discussies om jouw kennis en vaardigheden te vergroten.

N

Maatwerk training met voorbeelden uit jullie eigen organisatie inclusief een eigen werkboek

Wat is er nog meer?

Gastlessen: Breng boeiende en interactieve sessies naar jouw school, waarbij ik leerlingen bewust maak van de impact van depressie, alcohol, ADHD, social media & AI, en voeding & bewegen.

Ouderavonden: Bied ouders waardevolle inzichten en praktische tips over hoe zij hun kinderen kunnen ondersteunen bij het omgaan met belangrijke uitdagingen.

Themaboxen: Ontdek handige hulpmiddelen en materialen in themaboxen die je gemakkelijk kunt integreren in jouw lesprogramma’s.

Live&Love - gastlessen, docenttrainingen en ouderavonden

Onderwerpen

ADHD

Ontdek strategieën om de aandacht en betrokkenheid van leerlingen met ADHD te vergroten en hun leerervaring te verbeteren.

Social Media & AI

Begrijp de impact van technologie op het welzijn van leerlingen en leer hoe je hen kunt begeleiden in een digitale wereld.

Depressie

Leer hoe je vroege tekenen van depressie kunt herkennen en effectief kunt reageren om jouw leerlingen te ondersteunen.

Alcohol

Krijg inzicht in de signalen van alcoholgerelateerde problemen en leer hoe je leerlingen kunt helpen bij het nemen van gezonde beslissingen.

Voeding & Bewegen

Ontdek hoe gezonde voeding en voldoende beweging de prestaties en het welzijn van jouw leerlingen kunnen verbeteren.

Goed werkgeverschap is belangrijk. Je gewaardeerd en gehoord voelen als werknemer. It’s in the Little Things biedt trainingen en cursussen aan omtrent employer branding, onboarding en contentmarketing.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?