Themabox

Afspraak plannen

Belangrijke onderwerpen betrokken en boeiend onderwijzen

Hoe kan ik mijn leerlingen bewust maken van de impact van depressie op hun mentale welzijn? Op welke manier kan ik ADHD bespreekbaar maken en begrip kweken in de klas? Hoe breng ik het bewustzijn over de invloed van social media & AI op een boeiende manier over? Hoe kan ik mijn leerlingen informeren over de risico’s van alcoholgebruik en hen aanmoedigen gezonde keuzes te maken? Op welke manier kan ik mijn leerlingen motiveren om een gezonde levensstijl aan te nemen in termen van voeding en beweging?

De themaboxen helpen jou als docent belangrijke onderwerpen omtrent mentale gezondheid bespreekbaar te maken op een leuke, interessante en boeiende manier. De leerlingen worden betrokken bij het onderwerp door middel van het uitvoeren van opdrachten in hun eigen werkboek en in groepjes. Als docent ontvang je een uitgebreide docentenhandleiding, zodat jij helemaal zelf de lessen kan geven. Een themabox bestaat uit kant-en-klare materialen over één van de onderwerpen, zoals uitgebreide lesplannen, boeiende activiteiten, leerzame bronnen en werkboeken voor één klas. Werkboeken zijn extra bij te bestellen in de webshop, zo kun jij de lessen vaker gebruiken.

Live&Love - gastlessen, docenttrainingen en ouderavonden

Mijn themabox omvat:

N

Diepgaande kennis: Leer over de meest recente inzichten en ontwikkelingen op het gebied van depressie, ADHD, social media & AI, alcohol, en voeding en beweging.

N

Uitgebreide docentenhandleiding: Jouw gids voor het eenvoudig implementeren van de lessen en het creëren van een interactieve leeromgeving.

N

Interactieve elementen: Stimuleer de betrokkenheid van leerlingen met interactieve lessen en discussies.

N

Boeiende video's: Verrijk jouw lessen met krachtige video's van 30-60 minuten om het begrip te vergroten en gesprekken te stimuleren.

N

Flexibel inzetbaar: Pas de themaboxen aan op jouw leerplan en de behoeften van jouw leerlingen.

N

Zelfverzekerd onderwijzen: Bouw het vertrouwen op om belangrijke onderwerpen op een impactvolle manier te onderwijzen.

Wat is er nog meer?

Gastlessen: Breng boeiende en interactieve sessies naar jouw school, waarbij ik leerlingen bewust maak van de impact van depressie, alcohol, ADHD, social media & AI, en voeding & bewegen.

Ouderavonden: Bied ouders waardevolle inzichten en praktische tips over hoe zij hun kinderen kunnen ondersteunen bij het omgaan met belangrijke uitdagingen.

Themaboxen: Ontdek handige hulpmiddelen en materialen in themaboxen die je gemakkelijk kunt integreren in jouw lesprogramma’s.

Live&Love - gastlessen, docenttrainingen en ouderavonden

Onderwerpen ouderavond

ADHD

Ontdek strategieën om de aandacht en betrokkenheid van leerlingen met ADHD te vergroten en hun leerervaring te verbeteren.

Social Media & AI

Begrijp de impact van technologie op het welzijn van leerlingen en leer hoe je hen kunt begeleiden in een digitale wereld.

Depressie

Leer hoe je vroege tekenen van depressie kunt herkennen en effectief kunt reageren om jouw leerlingen te ondersteunen.

Alcohol

Krijg inzicht in de signalen van alcoholgerelateerde problemen en leer hoe je leerlingen kunt helpen bij het nemen van gezonde beslissingen.

Voeding & Bewegen

Ontdek hoe gezonde voeding en voldoende beweging de prestaties en het welzijn van jouw leerlingen kunnen verbeteren.

Goed werkgeverschap is belangrijk. Je gewaardeerd en gehoord voelen als werknemer. It’s in the Little Things biedt trainingen en cursussen aan omtrent employer branding, onboarding en contentmarketing.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Waarmee kan ik je helpen?